De Blomboogerd 8 Tiel

Bedrijfsruimte

23 januari 2019

Specificaties

Huurprijs: € 55 per vierkante meter per jaar


  • Type object: bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 2.555 m2

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Opvallend vrijstaand kantoorgebouw (2000/2010) op kantorenpark ‘Westroijen’ direct bij de af- en toerit naar de A15 gelegen. De autosnelweg A15 is daardoor binnen 1 minuut bereikbaar; de autosnelweg A2 (knooppunt Deil) binnen 15 minuten. Dit object kent derhalve een uitstekende bereikbaarheid. Winkels, openbaar vervoer en verbindingen met de overige Betuwse plaatsen zijn eveneens nabij. Het kantorenpark biedt huisvesting aan onder andere het Waterschap Rivierenland, Bierman Advocaten, AT&C Accountants en Belastingadviseurs en Motel Van der Valk. Dit gebouw is oorspronkelijk gebouwd en uitgebreid voor Arjo en huisvest nu Doccare.

Indeling:
Begane grond: centrale overdekte entree, gelegen onder de naar het westen op pilaren geplaatste eerste etage, entreehal, receptie met wachtruimte, centrale ontmoetingsruimte in het midden van het gebouw met aangrenzend terras, toiletten, garderobe, lift en trap. Aansluitende centrale verwerkingsruimte/bedrijfsruimte met expeditiegedeelte voorzien van twee roldeuren, waarvan één voorzien van loadingdock.

Eerste etage: via centraal in het gebouw geplaatste lift en trapopgang met fraai glazen dak bereikbare eerste etage met eveneens centraal in het midden gelegen toiletten en garderobe. Kantoorvleugel aan de westzijde boven de entree, nu verdeeld in kantoortuin en twee kamers.

Gang naar tweede kantoorvleugel aan de oostzijde met twee kantoortuinen en circa vijf kantoorkamers, verdeeld over begane grond en eerste etage.

De totale oppervlakte van begane grond en eerste etage bedraagt circa 1.000 m² v.v.o. kantoorruimte en 100 m² v.v.o. bedrijfsruimte met loading dock.

De kantoorruimte is in 2010 volledig nieuw afgewerkt en beschikt ondermeer over:

representatieve entree/ontvangstruimte
Royaal parkeerterrein met 24 plaatsen
hoogwaardig afwerkingsniveau
wandafwerking
systeemplafonds met volledig geïntegreerde verlichting
diverse scheidingswanden
kabelgoten met bekabeling ten behoeve van data, telefonie en elektra
uitgebreide klimaatregeling

Kantorenpark Westroijen kent terreinbeveiliging met nachtelijk toezicht.

Aanvaarding in overleg

Locatie:

De Blomboogerd 8
4003 BX Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij