Latensteinse Rondweg 8 Tiel

Bedrijfsruimte

23 januari 2019

Te koop

Specificaties

Vraagprijs: € 2.450.000 k.k.


  • Type object: bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 7.000 m2

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Aan de zuidzijde van bedrijventerrein ‘Latenstein’ gelegen bedrijfscomplex met meerdere functionaliteiten en volop uitbreidingsmogelijkheden. Bedrijventerrein ‘Latenstein’ is het oudste Tielse bedrijventerrein en biedt huisvesting aan een keur aan bedrijven, zoals Synergy Health, Superkeukens, Milieutechniek Tiel, MB Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten, Kocken Ovens en diverse bouwmarkten en autobedrijven. ‘Latenstein’ is gelegen direct nabij de op- en afrit 33 van de A15 en heeft voorts goede verbindingen met de stad Tiel en de diverse omringende gemeenten.
Het complex bestaat uit kantoor – en productieruimten, en eventueel een bouwperceel:

BEGANE GROND:
overdekte entree, fraaie royale hal met tochtsluis. Toegang tot kantoorruimten en bedrijfsruimten. De kantoorruimte op de begane grond bestaat uit een centrale gang met toegang tot 8 kantoor- en vergaderkamers, serverruimte, toiletten en archiefruimte. Aan de voorzijde bevinden de douches, toiletten en kleedruimten voor productiemedewerkers.

EERSTE ETAGE:
via het centrale trappenhuis bereikbare royale overloop met toegang tot twee kantoorvleugels momenteel ingedeeld met 12 kantoor- en vergaderkamers, ruim voldoende toiletten, een pantry en archiefruimten.
De totale kantoorruimten, inclusief de kleedruimten en dergelijke meet 1.208 m² v.v.o.

ALGEMENE INFORMATIE:
De bedrijfsruimte (groot circa 3.780 m² v.v.o.) op de begane grond is nagenoeg kolomvrij ingedeeld en kent onder andere de volgende kenmerken:
– uitgevoerd met daglicht via raamkozijnen en lichtstraten
– vloerbelastingscapaciteit 10.000 kg/m²
– voorzien van 4 20 tons bovenloopkranen
– verwarming door middel van heaters
– vrije hoogte circa 11 meter

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze bedrijfsruimte geldt een bestemming “bedrijf” met functieaanduiding bedrijf tm categorie 3.2, waarbij bedrijfswoningen zijn uitgesloten. Deze bestemming is bestemd voor:
– doeleinden van handel en bedrijf met bijbehorende erven, terreinen en beplanting, die staan vermeld in de categorie t/m 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten Deze “Staat van bedrijfsactiviteiten “ is op te vragen bij de Gemeente Tiel en bij ons kantoor.
– de bestaande doeleinden van handel en bedrijf

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemersplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het pand aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden.

VRAAGPRIJS:
– de vraagprijs voor dit object is € 2.450.000,- k.k
– een aangrenzend bouwperceel van circa 3.450 m² is à € 100,- per m² te koop.

OPLEVERINGSNIVEAU:
– aanvaarding in overleg mogelijk
– gelegen op bedrijventerrein “Latenstein”

Locatie:

Latensteinse Rondweg 8
4005 EH Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij