Lingewei 25 Tiel

Bedrijfsruimte

23 januari 2019

Specificaties

Vraagprijs: € 160.000 k.k.


  • Type object: bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 93 m2

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Dit bedrijfs- en kantoorgebouw is gelegen op het moderne bedrijventerrein Medel. Het bedrijfsverzamelgebouw dateert uit 2005 en is sinds die tijd ook keurig onderhouden.

Onderscheidend bij deze unit ten op zichte van andere units is dat er op de begane grond een toiletruimte en pantry aanwezig is met separate berging. Op de eerste verdieping bevindt zich een 2e pantry en zijn er nog diverse mogelijkheden voor het inrichten van de ruimte.

INDELING:
Begane grond: entreehal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast, toilet en pantry. De begane grond is voorzien van een bedrijfsruimte van circa 44 m² en heeft een separate berging van circa 16 m².

Eerste verdieping: op de eerste verdieping is een open kantoorruimte aanwezig met pantry. Door de hoekligging van deze unit is de kantoorruimte zowel aan de voor- als zijkant voorzien van raampartijen.

ALGEMENE INFORMATIE:
– bedrijfsruimte circa 84 m² v.v.o.
– vloerbelasting bedrijfsruimte circa 2.000 kg/m²
– vrije hoogte bedrijfsruimte circa 2,6 meter
– kantoorruimte circa 84 m² v.v.o.
– vloerbelasting kantoorruimte circa 250 kg/m²

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze bedrijfsruimte geldt een bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduideling bedrijf t/m categorie 3.2 . Deze bestemming is bestemd voor:
– handel en berdrijf in de categorieën 1, 2, 3.1 en 3.2 van deze regels deeluitmakende Staat van bedrijfsactiviteiten ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’. Deze staat van bedrijfsactiviteiten is op te vragen op ons kantoor en via de gemeente Tiel.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN: er is voldoende parkeergelegenheid op het bedrijventerrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID: het bedrijventerrein ‘Medel’ is centraal gelegen en kent goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden.

OPLEVERINGSNIVEAU:
– entreehal, toilet en twee pantry’s aanwezig
– spuitwerkwanden
– glaspui op locatie van de roldeur
– het gebouw wordt BTW belast verkocht
– aanvaarding in overleg

Locatie:

Lingewei 25
4004 LK Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij