Randweg 0 ong Buren

Bouwgrond

23 januari 2019

Specificaties

Vraagprijs: € 252.700 k.k.


  • Type object: bouwgrond
  • Perceeloppervlakte: 1.805 m2

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Buren

Terug naar het overzicht

Omschrijving

UNIEK. Zeer centraal op bedrijventerrein ’t Hulster gelegen bouwperceel van ruim 1.800 m². Dit perceel maakt deel uit van de laatste uitbreidingsmogelijkheid voor het bedrijventerrein. ’t Hulster vormt een compacter bedrijventerrein in de Betuwe. Het terrein kent een grote diversiteit aan bedrijven. Nabije bedrijven zijn onder andere Hoogwerkservice, Recticel en bergingsbedrijf Van der Zand.

Dit perceel aan de Randweg biedt volop mogelijkheden voor uw bedrijfsgebouw tot een oppervlakte van ruim 1080 m² met een hoogte van maximaal 10 meter. Het geldende bestemmingplan staat bedrijven tot en met de categorie 3.2 toe. Voor de volledige informatie verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl en/of de gemeente Buren. Het bestemmingsplan laat geen bedrijfswoning toe.

Het perceel kent een lengte van ruim 120 meter langs de openbare wegen. Door deze ligging op de hoek van twee straten is een goede bereikbaarheid gegarandeerd.

Deelverkoop is niet mogelijk.

Een goedgekeurd bouwplan is indien gewenst ter overname.

Aanvaarding is per direct mogelijk.

De overeen te komen koopsom dient te worden verhoogd met notariskosten en omzetbelasting.

Locatie:

Randweg 0
4116 GH Buren, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij