Heuningstraat 0 ong Ochten

Bouwgrond

23 januari 2019

Specificaties

  • bouwgrond voor woning & bedrijfspand
  • bedrijventerrein De Heuning
  • centrale ligging

Vraagprijs: € 259.000 k.k.


  • Type object: bouwgrond
  • Perceeloppervlakte: 1.200 m2

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Ochten

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Centraal aan de rand van bedrijventerrein De Heuning gelegen bouwperceel voor een woning en bedrijfsruimte. Dit bouwperceel is uitstekend bereikbaar en heeft alle voorzieningen nabij, zowel op het naastgelegen bedrijventerrein, alsmede in het dorp Ochten. De uitvalsverbindingen zijn goed, zowel de aansluiting op snelweg A15 via op- en afrit 35 als ook de verbindingswegen naar diverse dorpen en steden (zoals Echteld, Kesteren, Lienden, Rhenen en Tiel) zijn nabij.

Het bouwperceel is mooi vierkant van vorm met een gemiddelde diepte van 34,5 meter en een gemiddelde breedte van 35 meter.

Volgens het geldende bestemmingsplan Gemeente Nederbetuwe/Bedrijventerrein is een bedrijfswoning toegestaan in combinatie met een bedrijf tot en met categorie 3.1. De maximale bouwhoogte is 8 meter.

Voor meer informatie over de bebouwings- en gebruiksmogelijkheden kunt u contact opnemen met de gemeente Nederbetuwe via telefoonnummer 140488.

De koopsom dient te worden verhoogd met 21% omzetbelasting.

Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Locatie:

Heuningstraat 0
4051 CA Ochten, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij