Buitenbulkweg 0 ong Tiel

Bouwgrond

23 januari 2019

Specificaties

Vraagprijs: € 768.500 vrij op naam


  • Type object: bouwgrond
  • Perceeloppervlakte: 5.300 m2

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

UNIEK. Aan de noordoostzijde van bedrijventerrein ‘Latenstein’ gelegen bouwperceel met een totale oppervlakte van circa 5.300 m². Bedrijventerrein ‘Latenstein’ vormt één van de oudere bedrijventerreinen in het Rivierenland en kent een grote diversiteit aan bedrijven. Nabije bedrijven zijn onder andere andere verlichtingsproducent Mc Bright, Metaalwarenfabriek Latenstein en Lips Textielreiniging.

Dit perceel aan de Latensteinse Rondweg biedt volop mogelijkheden voor uw bedrijfsgebouw tot een oppervlakte van ruim 3.000 m² met een hoogte van 20 meter. Het geldende bestemmingplan staat bedrijven tot de categorie 3.1 toe. Voor de volledige informatie verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl en/of de gemeente Tiel.

Het perceel wordt door opdrachtgever met puinverharding geleverd, derhalve is het terrein ook geschikt als opslagterrein.

Het perceel kent een ontsluiting aan de Buitenbulkweg en zal lopen tot aan de grens van het bedrijventerrein.

Het perceel wordt te koop aangeboden onder voorbehoud van gunning door verkoper.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 2’ met functieaanduiding bioscoop en prostitutie. Deze bestemming is bestemd voor:
– ambachtelijke bedrijven tot en met categorie 3.2
– bouwhoogte 20 meter
– bebouwingspercentage 60% binnen het bouwvlak

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

BEREIKBAARHEID: Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden.

Aanvaarding is in overleg mogelijk.

De overeen te komen koopsom dient te worden verhoogd met kosten koper en omzetbelasting.

Locatie:

Buitenbulkweg 0
4005 LA Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij