Stationsweg 5 1 Tiel

Kantoorruimte

23 januari 2019

Specificaties

Huurprijs: € 100 per vierkante meter per jaar


  • Type object: kantoorruimte
  • Perceeloppervlakte: 2.245 m2
  • Vloeroppervlakte: 936 m2
  • Verdiepingen: 5

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Aan uitvalsweg van het stadscentrum kantoorruimten op de begane grond van het markante appartementengebouw ‘De Commandeur´ met eigen parkeergarage op een zeer goede lokatie nabij het centrum van Tiel en het NS – station. De autosnelweg A15 is binnen 5 minuten bereikbaar; de autosnelweg A2 (knooppunt Deil) binnen 15 minuten. Dit object kent een uitstekende bereikbaarheid.

Omschrijving: Deze te huur en te koop aangeboden ruimten bevinden zich geheel op de begane grond. Ondanks de centrum ligging beschikken de ruimten over één parkeerplaats per 100 m². Deze locatie is zeer interessant voor tal van (zakelijke) dienstverleners en andere branches.

Oppervlakte: Begane grond: Entree, geheel naar eigen inzicht in te delen kantoorruimten. Flexibele indeling mogelijk vanaf een metrage van circa 275 m². Een gedeelte van de ruimten is voorzien van daglichtkoepels, opgenomen in het platte dak op de eerste etage.

Huurprijs bij turn key oplevering: € 100,-/m² per jaar excl. BTW, excl. vergoeding voor parkeerplaatsen

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Indien koper niet aan dit criterium voldoen, zal er eveneens een financieel nadeel ontstaan, dat dient te worden gecompenseerd.

Huurgarantie: Huurgarantie ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, te vermeerderen met servicekosten en omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks conform CBS prijsindexcijfers CPI – alle huishoudens (2015= 100)

Aanvaarding: Per direct mogelijk.

Locatie:

Stationsweg 5
4001 CH Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij