Rooijsestraat 107 Dreumel

Overige

23 januari 2019

Te koop

Specificaties

Vraagprijs: € 435.000 k.k.


  • Type object: overige
  • Perceeloppervlakte: 965 m2

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Dreumel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Een unieke combinatie voor wonen en werken langs de Rooijsestraat, de langste straat van Dreumel. Dit oorspronkelijke toneelgebouw is inmiddels al jaren in gebruik voor dubbele bewoning en dans- en zangstudio. Voor beide doeleinden is alle ruimte. Enkele kengetallen: de woonoppervlakte bedraagt circa 235 m², de zaal is circa 120 m² met daarbij nog toiletten en een klassiek balkon. Dreumel is een levendig dorp in het Land van Maas en Waal direct langs de doorgaande Van Heemstraweg/N322 (Zaltbommel-Nijmegen) gelegen. Karakteristiek voor dit pand zijn de vele mogelijkheden voor praktijk en/of kantoor aan huis in combinatie met (dubbele) bewoning.

De indeling is globaal als volgt:

Entree tot het theatergedeelte aan de voorzijde, hal met trapopgang naar het balkon, toegang tot de zaal met toiletten, rekwisietenruimte, kantoor, toegang tot achtergelegen woning. Het balkon op de eerste etage biedt goed zicht in de zaal, bijvoorbeeld voor theater- en dansvoorstellingen.

Entree tot de hoofdwoning via voordeur in de zuidelijke zijgevel, hal met toilet en trapopgang, ruime tuingerichte woonkamer met directe toegang tot het terras en de tuin, keuken met hoekopstelling, tussenhal met keldertoegang en aansluitende werkkamer. Via de woonkamer is tevens een hobbyruimte bereikbaar, die ook toegang biedt tot de tweede woning.
De eerste etage biedt een overloop met toegang tot twee grote en één kleinere slaapkamer, badkamer met toilet, ligbad en wastafel.

Entree tot de tweede compactere woning via voordeur in de noordelijke zijgevel, hal met toegang tot badkamer en keuken. De keuken biedt een aansluitende zitkamer en toegang tot de kelder. De badkamer is uitgevoerd met een toilet, douchehoek en wastafel. Aansluitende witgoedruimte en hobbyruimte die ook via de hoofdwoning bereikbaar is. Op de eerste etage bevindt zich een slaapkamer.

Berging: Grote houten garage van circa 26 m² achter het pand gelegen.

Tuin: Grote tuin van circa 270 m² met groot terras en uitstekende bezonning dankzij ligging op het zuidwesten.

Algemeen:
– Zeer centrale ligging in het Land van Maas en Waal
– Uitstekend pand voor vele vormen van praktijk / kantoor aan huis

Aanvaarding:
Geheel in overleg.

Locatie:

Rooijsestraat 107
6621 AL Dreumel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij