Korte Brouwersstraat 8 Beneden-Leeuwen

24 april 2018

Specificaties

Vraagprijs: € 475.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 168 m2
  • Perceeloppervlakte: 2.560 m2
  • Inhoud: 490 m3
  • Bouwjaar: 1991
  • Kamers: 5

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Beneden-Leeuwen

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Aan de noordelijke rand van Beneden Leeuwen, direct nabij de uiterwaarden en de rivier de Waal, is nu een mooie plek om wonen en werken te combineren te koop. Ook op eigen terrein is recreëren goed mogelijk dankzij een grote geheel aangelegde achtertuin van ruim 1.000 m². Op het royale voorterrein kan met gemak een nieuwe woning worden gebouwd, waarvoor ook een vergunning is verleend. Momenteel bevinden woning en kantoorruimte zich in één gebouw. Het totale perceel is 2.560 m² groot.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond: entree tot de woning, hal met meterkast, toilet en trapopgang, toegang tot de woonkamer van circa 43 m², achtergelegen eetkeuken van circa 19 m² met hoekopstelling, bijkeuken met witgoedaansluiting en toegang tot de kantoor- en bedrijfsruimte en tot zonnig terras.

Eerste etage: lichte en ruime overloop met toegang tot drie ruime en één kleinere slaapkamer, badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel en toilet. Verbindingsgang naar kantoorruimte.

De indeling van de kantoor – en bedrijfsruimte is als volgt:
Begane grond: entree tot showroom-/kantoorruimte van circa 72 m² met pantry, toilet en trap naar etage. Achtergelegen kantoorruimte van circa 15 m² met doorgang naar bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte circa 260 m² v.v.o. met gedeeltelijke verdiepingsvloer. De bedrijfsruimte is voorzien van een toilet, eenvoudig dagverblijf en twee bergingen, waarvan één in gebruik als privé berging. De bedrijfsruimte is uitgevoerd met twee roldeuren, waarvan één circa 4,5 meter hoog. De nokhoogte van de bedrijfsruimte is 8,7 meter.

Eerste etage: Via trap in showroom en via gang vanuit woongedeelte bereikbare kantoorruimte in twee delen met een totale grootte van circa 54 m² v.v.o. Stookruimte met Nefit combi gas c.v. (circa 2013).

Algemeen:
– Zeer aantrekkelijke combinatie voor wonen en werken
– Goede mogelijkheden om een woning te realiseren

Aanvaarding:
– Geheel in overleg.

Locatie:

Korte Brouwersstraat 8
6658 AC Beneden-Leeuwen, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij