Lange Hofstedestraat 6 Buren

18 juni 2018

Specificaties

  • vrijstaande woning
  • 2 badkamers
  • grote bedrijfsruimte aanwezig

Vraagprijs: € 425.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 176 m2
  • Perceeloppervlakte: 1.693 m2
  • Inhoud: 440 m3
  • Bouwjaar: 1998
  • Kamers: 5

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Buren

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op het bedrijventerrein gelegen fraaie vrijstaande woning met grote bedrijfsruimte, grote carport en veel eigen grond. De woning is omstreeks 1999 nagenoeg geheel vernieuwd. Het bedrijfspand op het achterterrein is aan vernieuwing toe. Buren is bekend als Oranjestad, en kent een goede bereikbaarheid dankzij de ligging direct aan de N834, die Tiel, Buren en Culemborg met elkaar verbindt.

Indeling van de woning:
Begane grond: entree, hal met meterkast, toegang tot de woonkamer met zithoek met houtkachelaansluiting, openslaande deuren naar het terras en trapopgang naar de eerste etage. Tussenhal met achterentree en toilet met vrijhangend closet, eetkeuken aan de achterzijde met complete opstelling v.v. brede kookplaat, vlakschermafzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven.

Via de entreehal is tevens de hoofslaapkamer bereikbaar met royale maatvoering en eigen badkamer. Deze badkamer is uitgevoerd met ligbad, handdoekenradiator, douchecabine en wastafelmeubel, aansluitende berging met witgoedaansluitingen en c.v. opstelling. Deze berging is ook via de achterentree bereikbaar.

Eerste etage: overloop met toegang tot drie ruim gemaatvoerde slaapkamers, waarvan twee voorzien van dakkapel, badkamer met grote douchecabine, tweede vrijhangend toilet en wastafel. Er is extra ruimte gecreëerd voor een sauna of ligbad.

Indeling van het bedrijfsgedeelte:
Op het achterterrein gelegen bedrijfsruimte met veel naastgelegen terrein. Het totale voor bedrijfsmatig gebruik beschikbare terrein meet circa 1.100 m². Hierop bevindt zich nu een bedrijfsruimte van circa 353 m² v.v.o. met aansluitende bedrijfsruimte van circa 70 m² v.v.o. In de grote bedrijfsruimte zijn twee eenvoudige kantoren opgenomen.

Bijgebouwen:
Een fietsenschuur en een grote carport van circa 90 m² completeren het geheel.

Algemeen:
– Uitstekende combinatie voor wonen en werken
– Comfortabele woning met twee badkamers

Aanvaarding:
– Geheel in overleg mogelijk.

Locatie:

Lange Hofstedestraat 6
4116 EX Buren, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij