Boveneindsestraat 25 Kesteren

Vrijstaande Woning

16 november 2018

Verkocht

Specificaties

  • karakteristieke 19e eeuwse T-boerderij
  • rustige ligging nabij dorpskern
  • opknapper vol mogelijkheden

Vraagprijs: € 425.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 425 m2
  • Perceeloppervlakte: 2.410 m2
  • Inhoud: 1700 m3
  • Bouwjaar: 1804
  • Kamers: 14

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Kesteren

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Karakteristieke 19e eeuwse T-boerderij ‘De oude park’ aan de voet van de Rijndijk te koop! Deze rietgedekte monumentale boederij ademt oude sferen uit en is tegelijkertijd toe aan een nieuwe eigenaar. Het geheel is toe aan een opknapbeurt, en biedt volop mogelijkheden voor tal van combinaties van wonen en werken. Momenteel wordt de boerderij bewoond en gebruikt voor twee bedrijven aan huis. Het geheel staat op een perceel van ruim 2.400 m² en heeft een inhoud van circa 1.700 m³.

De indeling is globaal als volgt:
Begane grond: entree via de deel aan de straatzijde, met groot parkeerterrein. In de deel is een indeling gemaakt met grote winkelruimte, berging en doorgang naar het woongedeelte. Het woongedeelte kent een indeling met een centrale gang, twee voorkamers, kantoorkamer, woonkeuken, bijkeuken, twee toiletten en toegang tot twee kelders.

Eerste etage: overloop in twee gedeelten, waarvan één met toegang tot zoldering boven deel, en één met toegang tot het midden- en voorhuis. Hier bevinden zich vijf slaapkamers, een complete badkamer, douche, stookruimte en apart toilet.

Tweede etage: bergzolder via luik.

De woning kent een voortuin, momenteel in gebruik als parkeerterrein, aan de zijde van de Boveneindsestraat. Aan de voet van de Rijndijk bevindt zich het grootste gedeelte van de tuin, beschut gelegen en aangelegd met karakteristieke hagen.

Algemeen:
– Zeer groot geheel voor veel doeleinden geschikt.
– Rustige ligging, nabij de dorpskern

Aanvaarding:
– Geheel in overleg.

Locatie:

Boveneindsestraat 25
4041 EH Kesteren, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

21 november 2018

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij