Lutterveldweg 8 Tiel

Vrijstaande Woning

23 januari 2019

Te koop

Specificaties

  • bedrijfswoning
  • groot woonoppervlakte
  • dichtbij alle voorzieningen

Vraagprijs: € 300.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 170 m2
  • Perceeloppervlakte: 672 m2
  • Inhoud: 510 m3
  • Bouwjaar: 1977
  • Kamers: 4

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel


Terug naar het overzicht

Omschrijving

Latenstein, hier zijn wonen en werken goed te combineren. Deze bedrijfswoning is in de zeventiger jaren gebouwd met een grote bedrijfsruimte. Een groot deel van de bedrijfsruimte is in de negentiger jaren verkocht, een klein deel is behouden. Latenstein ligt zeer centraal, met de vestiging van vooral lokale bedrijven in de omringende gebouwen, zoals Gejo fietsen, Suzuki dealer Gejo, Keukencentra Verhoeks en Superkeukens en diverse bouwmarkten. Alle verdere voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen zijn eveneens nabij, zoals supermarkten Jumbo en Lidl en versplein Augustinus.

Indeling:
Begane grond: overdekte entree, ruime hal met toilet en trapopgang. Doorzonwoonkamer met toegang tot twee terrassen. Gesloten keuken met rechte opstelling (1977) en aansluitende bijkeuken met kelderkast en achterentree. Aan de voorzijde bevindt zich de hoofdslaapkamer met eigen badkamer v.v. ligbad en wastafel.

Eerste etage: grote overloop met toegang tot twee grote slaapkamers, tweede badkamer met douche en wastafel, separatie stookruimte.

Bedrijfsruimte/berging: In de tuin bevindt zich een grote berging van circa 36 m² in spouw gebouwd, goed te gebruiken voor een compacte bedrijfsvoering.

Algemeen:
– Aantrekkelijke combinatie voor wonen en werken
– Alle voorzieningen nabij

Aanvaarding: in overleg.

Locatie:

Lutterveldweg 8
4005 LD Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij