Molendam 1 Ochten

Winkelruimte

23 januari 2019

Te huur

Specificaties

Huurprijs: € 1.999 p.m.


  • Type object: winkelruimte
  • Perceeloppervlakte: 700 m2

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Ochten

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Centraal in Ochten aan het begin van het winkelgebied op de hoek van drie straten gelegen winkelruimte met magazijn en eigen achterom. Deze winkelruimte is zichtbaar voor iedere passant. De ruimte bevindt zich direct naast winkels zoals de plaatselijk bakkerij, Aldi supermarkt en drogisterij Molenaar. Ochten is een middelgroot Betuws dorp, met een centrumfunctie voor enkele omringende dorpen, zoals Echteld en IJzendoorn. Ochten kent ruim 4.500 inwoners en behoort tot de gemeente Nederbetuwe.

De indeling van de winkel is momenteel als volgt:

Entree via dubbele deur in het midden van de voorgevel, binnenkomst in L – vormige winkelruimte. De L – vorm is ontstaan door de afscheiding van een toilet, kantoor en kantine. Winkelruimte, toilet, kantoor en kantine zijn tezamen circa 178 m² v.v.o. groot. Achtergelegen opslagruimte/extra winkelruimte met een oppervlakte van circa 130 m² en voorzien van een grote roldeur aan de achterzijde met mogelijkheid voor laden en lossen.

Indien gewenst is een opslagzolder van circa 140 m² v.v.o. beschikbaar.

Ontsluiting voor vrachtverkeer is aan de achterzijde eenvoudig mogelijk via een zijstraat van de Liniestraat. Via de voorzijde is voorts een parkeerterrein naast de winkelruimte bereikbaar.

Algemeen:
– De winkelruimte wordt casco aangeboden.

Aanvaarding:
– In overleg mogelijk.

Zekerheidstelling: Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting.

Huurcondities: Huurprijs winkel op jaarbasis € 25.000,-, huurbetaling per maand vooruit.

Indexering: Jaarlijks, conform het maandindexcijfer volgens de CPI reeks alle huishoudens (2016 = 100).

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie:

Molendam 1
4051 BG Ochten, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij