De Kranshof 7 Tiel

Winkelruimte

23 januari 2019

Te huur

Specificaties

Huurprijs: € 1.650 p.m.


  • Type object: winkelruimte

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op centrale locatie direct naast onder andere de Jumbo supermarkt gelegen prettige winkelruimte. De ruimte is zeer centraal gelegen, met onder andere twee supermarkten (Lidl en Jumbo) en een groot verzorgingsgebied direct omringend. In de directe omgeving worden nog twee appartementengebouwen gerealiseerd, zodat het aantal bewoners dat gebruik maakt van het winkelaanbod binnen korte tijd fors kan stijgen. Dit deel van het winkelcentrum is gelegen langs de Grote Brugse Grintweg, een oude en bekende Tielse straat.

Indeling: Binnenkomst in de winkelruimte, via twee maal twee openslaande deuren. De winkel is circa 135 m² v.v.o. groot. Separaat dagverblijf/opslagruimte met keuken en toilet, totaal circa 31 m² v.v.o. groot.

SERVICEKOSTEN:
De servicekosten bedragen € 180,- per maand exclusief BTW

Bestemming: Het pand is primair bestemd om als winkelruimte te gebruiken. Samenvoeging met De Kranshof 9 is mogelijk. Deze samenvoeging genereert totaal 288 m² v.v.o. ruimte.

Parkeergelegenheid: Ruim voldoende parkeergelegenheid op openbaar terrein (parkeren met blauwe kaart) en in de aangrenzende parkeerkelder (eerste 1 1/2 uur gratis).

Zekerheidstelling: Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting vermeerderd met omzetbelasting.

Huurovereenkomst voor vijf jaar + vijf optiejaren.

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie:

De Kranshof 7
4005 DE Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij