Waterstraat 53 Tiel

Winkelruimte

23 januari 2019

Te huur

Specificaties

Huurprijs: € 27.500 per jaar


  • Type object: winkelruimte

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op uitstekende (A1) locatie in het smalle gedeelte van de Waterstraat gelegen karakteristiek winkelpand. De winkelruimte heeft een geheel te openen voorgevel en kent een frontbreedte van ca. 3 meter. De totale oppervlakte van de winkelruimte bedraagt ca. 75 m² v.v.o. Mede dankzij de hoge enigszins vooruitstekende voorgevel kan het object tot één van de markantere winkelpanden van de Tielse binnenstad worden gerekend.

Bestemming: Het pand is gelegen langs een druk bezochte wandelpromenade en is momenteel in gebruik als kledingwinkel. De ruimte leent zich eveneens uitstekend voor andere categorieën winkels.

Parkeergelegenheid: parkeren voor bezoekers is het makkelijkst mogelijk in de in 2017 opgeleverde parkeergarage Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.

Voor ondernemers is er een werknemersvergunning aan de vragen voor de parkeerterreinen. De kosten hiervan variëren van ca. € 266,55 per jaar – € 582,15 per jaar (2019), afhankelijk van de gekozen plaats. Meer informatie over deze vergunningen vindt u op de website van de gemeente Tiel.

Bereikbaarheid: Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

Zekerheidstelling: Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting vermeerderd met omzetbelasting.

Huurovereenkomst voor vijf jaar + vijf optiejaren.

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie:

Waterstraat 53
4001 AM Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij