Waterstraat 74 Tiel

Winkelruimte

23 januari 2019

Te huur

Specificaties

Huurprijs: € 3.333 p.m.


  • Type object: winkelruimte

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op meest centrale locatie met hoogste passantenaantal gelegen winkelpand. De winkelruimte is gelegen ter hoogte van de versmalling van de Waterstraat, onder andere direct nabij Bart Smit en Bakker Bart en tegenover ‘Lingerie bij Janneke’. De totale opp. van de winkelruimte bedraagt ca. 114 m² v.v.o., de magazijn- en dagverblijfruimte meet circa 26 m² v.v.o. en kan aan de achterzijde (Oliemolenwal) worden bevoorraad. De ruimte is gelegen in de binnenstad met diverse parkeermogelijkheden in de directe nabijheid. De ruimte is beschikbaar gekomen door de verhuizing van Didi Fashion.

Bestemming: De bestemming ter plaatse is winkelgebied.

Indeling: Brede glas pui, met dubbele deur, totale breedte 5,6 meter, winkelruimte van circa 114 m² v.v.o., achterzijde met dagverblijf met keuken, toilet en opslagruimte van circa 26 m² v.v.o.. Totaal groot 140 m² v.v.o.

Afwerking: De winkelvloer is geheel betegeld.

Parkeergelegenheid: arkeren voor bezoekers is het makkelijkst mogelijk in de in 2017 opgeleverde parkeergarage Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein. 

Voor ondernemers is er een werknemersvergunning aan de vragen voor de parkeerterreinen. De kosten hiervan variëren van ca. € 266,55 per jaar – € 582,15 per jaar (2019), afhankelijk van de gekozen plaats. Meer informatie over deze vergunningen vindt u op de website van de gemeente Tiel. 

Bereikbaarheid: Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid.  Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

Zekerheidstelling: Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurcondities: Huurprijs winkel op jaarbasis € 40.000,- excl. BTW, huurbetaling per maand vooruit.

Indexering: Jaarlijks, conform het maandindexcijfer volgens de CPI reeks alle huishoudens (2016 = 100).

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie:

Waterstraat 74
4001 AR Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij