Westluidensestraat 26 28 Tiel

Winkelruimte

23 januari 2019

Te koop

Specificaties

Vraagprijs: € 250.000 k.k.


  • Type object: winkelruimte

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op zeer centrale locatie tussen binnenstad en het nieuwe cultuurcluster gelegen winkelruimte met breed front (ruim 12 meter), veel glas en courante oppervlakte. Deze winkelruimte heeft alle binnenstadsvoorzieningen direct nabij, zoals alle winkels, horecagelegenheden, theater Agnietenhof en het nieuwe cultuurcluster.

De winkelruimte kent globaal de volgende indeling:
Twee toegangsdeuren aan de straatzijde, beide binnenkomend in de winkelruimte. De winkelruimte meet totaal (inclusief een ingebouwde kantoorruimte) ruim 170 m² v.v.o. Aan de achterzijde bevindt zich een compacte opslagruimte, een pantry en toilet.

De winkelruimte kan, mede door de aanwezigheid van twee toegangsdeuren eenvoudig in twee worden gedeeld.

De oppervlakte van de winkelruimte is circa 171 m² v.v.o.
De oppervlakte van de pantry, toilet e.d. is circa 9 m² v.v.o.

Algemeen:
– Zeer centrale ligging
– De servicekosten bedragen € 420,- per jaar

Parkeren: parkeren voor bezoekers is het makkelijkst mogelijk in de in 2017 opgeleverde parkeergarage Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein. 

Voor ondernemers is er een werknemersvergunning aan de vragen voor de parkeerterreinen. De kosten hiervan variëren van ca. € 266,55 per jaar – € 582,15 per jaar (2019), afhankelijk van de gekozen plaats. Meer informatie over deze vergunningen vindt u op de website van de gemeente Tiel. 

Bereikbaarheid: Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid.  Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken. 

Aanvaarding:
– Geheel in overleg

Bijkomende kosten:
– De koopsom dient te worden verhoogd met kosten koper, ten behoeve van onder andere overdrachtsbelasting en leveringskosten.

Locatie:

Westluidensestraat 26
4001 NG Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij