Terug naar de resultaten
Te koop
Heuningstraat in Ochten 4051

Heuningstraat

4051 Ochten
Vraagprijs € 259.000,- k.k.
0344-673567

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Centraal aan de rand van bedrijventerrein De Heuning gelegen bouwperceel voor een woning en bedrijfsruimte. Dit bouwperceel is uitstekend bereikbaar en heeft alle voorzieningen nabij, zowel op het naastgelegen bedrijventerrein, alsmede in het dorp Ochten. De uitvalsverbindingen zijn goed, zowel de...
Lees meer
Route van naar Heuningstraat, 4051 Ochten

Omschrijving

Centraal aan de rand van bedrijventerrein De Heuning gelegen bouwperceel voor een woning en bedrijfsruimte. Dit bouwperceel is uitstekend bereikbaar en heeft alle voorzieningen nabij, zowel op het naastgelegen bedrijventerrein, alsmede in het dorp Ochten. De uitvalsverbindingen zijn goed, zowel de aansluiting op snelweg A15 via op- en afrit 35 als ook de verbindingswegen naar diverse dorpen en steden (zoals Echteld, Kesteren, Lienden, Rhenen en Tiel) zijn nabij.

Het bouwperceel is mooi vierkant van vorm met een gemiddelde diepte van 34,5 meter en een gemiddelde breedte van 35 meter.

Volgens het geldende bestemmingsplan Gemeente Nederbetuwe/Bedrijventerrein is een bedrijfswoning toegestaan in combinatie met een bedrijf tot en met categorie 3.1. De maximale bouwhoogte is 8 meter.

Voor meer informatie over de bebouwings- en gebruiksmogelijkheden kunt u contact opnemen met de gemeente Nederbetuwe via telefoonnummer 140488.

De koopsom dient te worden verhoogd met 21% omzetbelasting.

Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 259.000,- kosten koper Specificatie BTW belast Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Ligging Aan drukke weg en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 1200 m² Kadasteroppervlakte 1200 m² Aantal woonlagen 0 woonlaag Kadaster: K 512 Echteld Oppervlakte 1200 m²
Route van naar Heuningstraat, 4051 Ochten
U kunt de brochure hier downloaden

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.