TAXATIE BEDRIJFSPAND

 

U wilt een bedrijfspand laten taxeren?

 

Er zijn allerlei redenen waarom u uw bedrijfsmatig vastgoed wilt of moet laten taxeren.

Bij taxaties draait veel om regels en afspraken. Onze taxateurs kennen deze regels. Ze voldoen aan de kwaliteitseisen van banken, hypotheekverstrekkers en overheidsinstanties (oa.
NRVT en TMI) en ze worden voortdurend bijgeschoold. Vanzelfsprekend hebben onze taxateurs veel kennis en ervaring met taxeren in Tiel en verre omstreken. 

Wilt u bedrijfsmatig vastgoed laten taxeren, neem dan
contact op met Rozenhage Makelaardij voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.Wat is belangrijk bij de taxatie van een bedrijfspand?

 
  • De waarde van een van een bedrijfspand is van veel factoren afhankelijk, de grootte en staat van onderhoud van de bedrijfspand, de ligging en omgeving van het bedrijfspand, de verhuurmogelijkheden en ook de toekomstige plannen in de omgeving van het bedrijfspand.
  • De taxateurs van Rozenhage Makelaardij houden zich dagelijks met prijzen van bedrijfspanden bezig en houden rekening met alle relevante factoren. Zij weten dus precies wat uw bedrijfspand waard is.
 
  • Geldverstrekkers hanteren zeer strikte regels voor taxatierapporten en accepteren niet zomaar elke taxatie. Zo hanteert elke bank een eigen format voor taxatierapporten. Onze taxateurs zijn goed op de hoogte van deze regels en taxeren voor veel grote partijen (Rabobank, ING bank, SNS bank, ABN AMRO bank, woningcorporaties en gemeenten).
  • De taxateurs van Rozenhage Makelaardij staan ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs). Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen.
  • Onze taxateurs werken volgens de richtlijnen van TMI (Taxatie Management Systeem). Het TMI is opgezet door de NVM. Het is een systeem dat zorgt dat taxateurs werken vanuit dezelfde uitgangspunten voor de waardebepaling van een pand. Hiermee zijn alle TMI taxaties uniform en de waarden onderling vergelijkbaar. Een TMI taxateur wordt getoetst op zijn vaardigheden voor toetreding tot TMI. Eenmaal toegelaten wordt elke taxateur verplicht bijgeschoold.
 
  • Wanneer u bedrijfsmatig vastgoed wilt laten taxeren, zullen wij een vrijblijvende offerte uitbrengen. Deze offerte wordt altijd op maat gemaakt (elk bedrijfspand is tenslotte anders).
  • Wij voeren de taxatie zo snel mogelijk na onvangst van de opdracht uit (spoedtaxaties zijn mogelijk). Vooraf maken wij duidelijke afspraken over het doel van de taxatie en het gewenste soort taxatierapport, het moment van taxatie en oplevering van het rapport.
 
                              


 
“Makelen is het mooiste vak ter wereld omdat je elke dag weer nieuwe vraagstukken mag oplossen!”

Jan Pieter van Woerekom
NVM makelaar/taxateur
06 - 218 37 152
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen