Een bedrijfspand verkopen of verhuren?

Ons doel: optimale condities!

Een koper of huurder vinden voor uw bedrijfspand is één ding, de juiste koper of huurder vinden is een ander verhaal. Om uw bedrijfspand te verkopen of verhuren en de juiste koper of huurder te vinden is een flinke portie ervaring nodig, gecombineerd met mensenkennis en kennis van de regio. En laat dát nou onze kracht zijn! De deskundige bedrijfsmakelaars van Rozenhage Makelaardij Tiel staan voor u klaar om een geschikte koper of huurder te vinden en alles rondom de verkoop of verhuur gedegen en goed vast te leggen. Én dat al sinds 1974!

Welke kansen biedt uw vastgoed?

Samen met u kijken we naar de kansen die uw vastgoed biedt voor een toekomstige koper of huurder. We denken met u mee, kijken naar de mogelijkheden: waar zou het pand geschikt voor kunnen zijn? Vervolgens stellen we een strategie op met als doel: uw bedrijfspand verkopen of verhuren tegen de meest optimale condities.

Een betrouwbare koper of huurder

Een bedrijfspand verkopen of verhuren? Of het nu gaat om een winkel, kantoorruimte, showroom of bedrijfshal; onze specialisten maken zich er hard voor om een betrouwbare koper of huurder te vinden, die kan voldoen aan zijn financiële verplichtingen en tegelijkertijd zorgvuldig gebruik maakt van uw pand. Ook denken we met u mee over hoe u het een en ander rechtsgeldig kunt vastleggen. Zo kunt u zonder zorgen de volgende stap zetten.

Wij ontzorgen u graag!

Onze makelaars ondersteunen u bij het vaststellen van de huur- of vraagprijs, het voorbereiden van de verkoop of verhuur, het opstellen van de objectpresentatie en het promotieplan. We begeleiden bezichtigingen, voeren onderhandelingen en ontzorgen u bij het opstellen en ondertekenen van de koop- of huurovereenkomst. En natuurlijk staan we u ter zijde bij de officiële overdracht van uw bedrijfspand.

Wilt u een bedrijfspand verkopen of verhuren in Tiel, de Betuwe of het land van Maas en Waal? Rozenhage Makelaardij Tiel staat u graag bij!

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

 

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

21 november 2018

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aanbod bedrijfsobjecten

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij