• makelaars sinds 1974
  • enthousiast & gedreven
  • transparant & realistisch
  • gecertificeerd NVM kantoor

Gratis waardebepaling

Wilt u weten wat uw woning waard is?

U wilt graag weten wat de (over)waarde van uw woning is. Of u heeft verkoopplannen. Voordat u besluit of u uw woning wilt verkopen, wilt u eerst weten welke (financiële) consequenties die beslissing heeft. De waarde van uw woning kan het verschil maken tussen het wel of niet te koop zetten van uw huis.

Wilt u weten wat de te verwachten opbrengst van uw woning is? Rozenhage Makelaardij voert gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen bij u langs om te luisteren naar uw verhaal en mee te denken over de invulling van uw woonwensen.

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE VAN MIJN WONING

Deze waardebepaling is gratis en vrijblijvend, zo kunnen we meteen kijken of het klikt. En onze makelaars geven niet alleen een mogelijke verkoopprijs, maar bieden ook inzicht in de ontwikkelingen van de buurt waarin de woning staat, de status van de huidige woonmarkt én ze presenteren een verkoopstrategie. Zo heeft u voldoende bagage om een gedegen keuze te maken. Die duidelijkheid geeft rust.

Blijf dus niet te lang twijfelen of u uw woning wel of niet te koop wilt zetten. Een waardebepaling van Rozenhage Makelaardij neemt veel onzekerheden weg.

Een taxatierapport nodig?

Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatierapport. Een taxatierapport moet worden uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur en goedgekeurd worden door een validatie-instituut (NWWI). Wilt u liever een volledige taxatie? Ook dan bent u bij Rozenhage Makelaardij aan het juiste adres.

MEER INFORMATIE

 

Ja, vertel mij de waarde van mijn woning

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.
  • Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Na uw aanvraag nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Verhuiswijzer Rozenhage

11 juli 2018

Rozenhage Makelaardij ontzorgt u graag! In onze verhuiswijzer vindt u allerlei nuttige tips voor het kopen van een woning en er staat een checklist in voor het regelen van uw verhuizing. Zo vergeet u niets.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij