HEREN VAN DRIE - 3 HERENHUIZEN IN TIEL


herenhuis in Tiel - Heren van Drie


EEN UNIEKE KANS: NIEUWBOUW HERENHUIZEN IN TIEL!!


Heren van drie is een bijzonder project!  Er worden slechts drie fraaie herenhuizen met een klassieke architectuur, op zeer ruime kavels, op een top locatie in Tiel gebouwd. 

Alledrie de herenhuizen hebben eenzelfde klassieke, statige uitstraling, toch zijn ze allebei net een beetje anders. De woningen liggen aan de rand van het centrum, waardoor je volop profiteert van alles wat Tiel en omgeving te bieden heeft. 


 

LUXE, DUURZAME AFWERKING EN VOLOP RUIMTE


Alle drie de woningen worden zeer hoogwaardig afgewerkt en zullen energiezuinig zijn. Zo zijn de zonnepanelen standaard, net als luxe sanitair. De kavels zijn verschillend van indeling en grootte en zo heeft de linkerhoekwoning een extra uitbouw. De woningen bestaan uit drie woonlagen. Doordat de schuine kap pas op de 2e verdieping begint, heb je op de 1e verdieping maximale leefruimte.
Volop ruimte binnen en buiten dus!

Door een klassieke architectuur; de hoge, donkere gevels zorgt dit voor een statige uitstraling. Fraaie details, zoals het metselwerk boven de kozijnen, geven de woningen karakter. De woningen zijn standaard al heel ruim en licht, maar wanneer er nog meer licht en ruimte gewenst is, kan dat heel eenvoudig. 

Er zijn volop opties en mogelijkheden om de woning naar eigen smaak af te maken. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een dakraam of dakkapel of een uitbouw aan de achterzijde.

Kortom: Drie royale woningen met klasse, comfort, energiezuinig, diverse gebruiksmogelijkheden, direct bij Tiel centrum en alle voorzieningen dichtbij. 


 

PRIJZEN VRIJ OP NAAM:

De v.o.n. (vrij op naam) prijzen zijn als volgt:
hoekwoning bouwnummer 17:  Grotebrugse Grintweg 17     Koopsom      € 363.000,00 v.o.n. - ONDER OPTIE
tussenwoning bouwnummer  19:  Grotebrugse Grintweg 19    Koopsom      € 360.000,00 v.o.n. 
tussenwoning bouwnummer  21:  Grotebrugse Grintweg 21    Koopsom      € 361.000,00 v.o.n. - VERKOCHT

 


Wilt u meer weten? Download de brochure of neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak (0344 - 67 35 67)


           

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen