Heren van Drie in Tiel

nieuwbouwproject: 3 fraaie herenhuizen

Heren van Drie is een bijzonder project: 3 fraaie herenhuizen met klassieke architectuur, op zeer ruime kavels, op een top locatie in Tiel.

Drie herenhuizen met eenzelfde klassieke en statige uitstraling, toch zijn ze alle drie net een beetje anders. De woningen liggen aan de rand van het centrum, waardoor u volop profiteert van alles wat Tiel en de omgeving te bieden hebben. De bouw is inmiddels gestart en de oplevering staat gepland voor deze zomer (zomer 2018).

Luxe, duurzame afwerking en volop ruimte

De woningen worden zeer hoogwaardig afgewerkt en zijn energiezuinig.  Zo zijn de woningen voorzien van luxe sanitair en liggen er standaard zonnepanelen op het dak.

De combinatie van klassieke architectuur en hoge, donkere gevels zorgt voor een zeer statige uitstraling. Fraaie details, zoals het metselwerk boven de kozijnen, geven de woningen nog meer karakter. De woningen zijn al heel ruim en licht en wanneer nog meer licht en ruimte gewenst is, kan dat heel eenvoudig aangepast worden tijdens de bouw met bijvoorbeeld een dakraam, een dakkapel of een uitbouw aan de achterzijde. Ook zijn er volop andere mogelijkheden om de woning naar eigen smaak af te maken.

De woningen hebben drie woonlagen. De schuine kap begint pas op de 2e verdieping (de zolder) waardoor alle ruimte op de 1e verdieping optimaal benut kan worden. Volop ruimte binnen en buiten dus!

Kortom: 3 royale en energiezuinige herenhuizen dichtbij het centrum van Tiel met klasse, comfort, diverse gebruiksmogelijkheden en alle voorzieningen dichtbij.

Prijzen (vrij op naam):

bouwnummer 17: VERKOCHT

hoekwoning: Grotebrugse Grintweg 17
koopsom € 363.000,00 vrij op naam

bouwnummer 19: VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

tussenwoning: Grotebrugse Grintweg 19
koopsom € 360.000,00 vrij op naam

bouwnummer 21: VERKOCHT

tussenwoning: Grotebrugse Grintweg 21
koopsom € 361.000,00 vrij op naam

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek (0344 – 67 35 67) of download de verkoopbrochure Heren van Drie.

JA, BEL MIJ VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK

Terug naar het nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij