Makelaar Lienden

Rozenhage Makelaardij: dé makelaar voor Lienden en omgeving

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige makelaar Lienden en omgeving (Maurik, Ingen, Ommeren en Eck en Wiel)? Rozenhage Makelaardij is al ruim 40 jaar een begrip in binnen de makelaardij in de Betuwe en het land van Maas en Waal. Uw vraag is onze uitdaging en het realiseren van uw woonwens of huisvestingswens is ons doel. We houden niet van poespas en stellen ons altijd realistisch en transparant op.

Heeft u een makelaar in Lienden nodig?

Bij Rozenhage Makelaardij bent u aan het juiste adres. Wij hebben specialisten in alle vakgebieden: woningmakelaars, een bedrijfsmakelaar en taxateurs voor woningen en bedrijfspanden. Makelaars en taxateurs die weten wat er speelt in de regio. Het team van makelaarskantoor Rozenhage ontzorgt u graag!

Bent u benieuwd wat Rozenhage Makelaardij voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Wonen in Lienden en omgeving

Lienden ligt in de Betuwe. Tot 1999 was Lienden een zelfstandige gemeente. Nu hoort Lienden bij de gemeente Buren en is de grootste kern van deze gemeente. Het dorp staat vooral bekend om de fruitteelt en wordt omringd door prachtige uitgestrekte fruitboomgaarden. Ieder voorjaar zijn de rijk bloeiende fruitbomen weer een genot om te zien. Ook is Lienden bekend vanwege voetbalclub FC Lienden en de rol die Hans Kraay junior daar speelt.

Vraagt u zich ook af wat voor moois er hier verder te vinden is? Tot ziens in Lienden en omgeving!

Wilt u meer weten over de regio Lienden?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

BEKIJK ONS WONINGAANBOD IN LIENDEN

Waardebepaling woning Lienden

U vraagt zich vast weleens af: Wat is mijn woning in Lienden of omgeving waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar uw verhaal en mee te denken over de invulling van uw woonwensen.

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE VAN MIJN WONING MEER INFORMATIE

Bedrijfsmakelaar Lienden

Of het nu gaat om het kopen, huren, verkopen, verhuren of taxeren van bedrijfspanden: Rozenhage Makelaardij is sinds 1974 dé bedrijfsmakelaar voor Lienden, de Betuwe en het Land van Maas en Waal.

Wij combineren onze kennis en ervaring met een prettige en persoonlijke aanpak. We nemen de tijd voor u en uw wensen. Dat blijkt een gouden combinatie, want we hebben veel trouwe vaste klanten. Onze makelaars luisteren echt naar het verhaal over uw onderneming en uw bedrijfsambities voor de toekomst.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

21 november 2018

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij