• makelaars sinds 1974
  • enthousiast & gedreven
  • transparant & realistisch
  • gecertificeerd NVM kantoor

Makelaar Tiel

Rozenhage Makelaardij: dé makelaar voor Tiel en omgeving

Bent u op zoek naar een makelaar Tiel en omgeving? Sinds onze oprichting in 1974 is Rozenhage Makelaardij een vooraanstaande makelaar in Tiel, de Betuwe en het Land van Maas en Waal.

Rozenhage Makelaardij heeft op elk gebied een specialist in huis: een woningmakelaar, een bedrijfsmakelaar en taxateurs voor woningen en bedrijfspanden. Makelaars en taxateurs die weten wat er speelt in de regio. Het team van makelaarskantoor Rozenhage ontzorgt u graag!

Bent u benieuwd wat Rozenhage Makelaardij Tiel voor u kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

 

Tiel – Het hart van de Betuwe

Tiel ligt in het hart van de Betuwe aan de Waal en de Linge. Tiel is een gastvrije en bruisende stad met een sfeervolle historisch stadscentrum met leuke winkelstraten en gezellige terrasjes. Ook de omgeving is de moeite waard! Ga lekker fietsen of wandelen tussen de fruitbomen of in de prachtige uiterwaarden van de Waal of varen over de Linge.

Tiel is dé fruitstad van Nederland. Dit komt op allerlei plaatsen en momenten in de stad terug. Flipje, het vrolijke fruitbaasje van de jamfabriek. Appelpop, het grootste gratis popfestival in Nederland. Het Fruitcorso dat elk jaar veel bezoekers trekt.

Op cultureel gebied is er van alles te beleven in Tiel. In Schouwburg en Filmtheater Agnietenhof kunt u genieten van vele prachtige voorstellingen. Het cultuurgebouw Zinder is het centrum voor de kunsten met een poppodium, kunstuitleen, expositieruimte en bibliotheek. Jong & Oud kunnen in Zinder genieten van alles wat met kunst en cultuur te maken heeft.

Elk jaar worden er veel evenementen in Tiel georganiseerd, de meest bekende zijn het Fruitcorso en Appelpop. Ook het winkelgebied rondom de Waterstraat, Voorstad en Weerstraat is een bezoek waard.

De omliggende dorpen Zennewijnen, Wadenoijen en Kapel-Avezaath behoren ook tot de gemeente Tiel. Net als de industrieterreinen Kellen, Latenstein en Medel en kantorenpark Westrooijen.

Tot ziens in Tiel!

Waardebepaling woning Tiel

U vraagt zich vast weleens af: Wat is mijn woning in Tiel of omgeving waard? Wat is de overwaarde van mijn huis? De makelaars van Rozenhage Makelaardij voeren gratis waardebepalingen van woningen uit. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar uw verhaal en mee te denken over de invulling van uw woonwensen.

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE VAN MIJN WONING MEER INFORMATIE

Verkoopmakelaar Tiel

Waarom een verkoopmakelaar inschakelen bij de verkoop van uw woning? Wat zijn de voordelen van een verkoopmakelaar? Wat zijn de kosten van makelaars Tiel en omgeving? Wij vertellen het u graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK MEER INFORMATIE

Aankoopmakelaar Tiel

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen bij de aankoop van een woning? Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar? Wat zijn de kosten van makelaars Tiel en omgeving? Wij vertellen het u graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK MEER INFORMATIE

Bedrijfsmakelaar Tiel

Of het nu gaat om het kopen, huren, verkopen, verhuren of taxeren van bedrijfspanden: Rozenhage Makelaardij is sinds 1974 dé bedrijfsmakelaar voor Tiel, de Betuwe en het Land van Maas en Waal.

Wij combineren onze kennis en ervaring met een prettige en persoonlijke aanpak. We nemen de tijd voor u en uw wensen. Dat blijkt een gouden combinatie, want we hebben veel trouwe vaste klanten. Onze makelaars luisteren echt naar het verhaal over uw onderneming en uw bedrijfsambities voor de toekomst.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Verhuiswijzer Rozenhage

11 juli 2018

Rozenhage Makelaardij ontzorgt u graag! In onze verhuiswijzer vindt u allerlei nuttige tips voor het kopen van een woning en er staat een checklist in voor het regelen van uw verhuizing. Zo vergeet u niets.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij