NVM Open Huizen Dag: zaterdag 7 april

Kom vrijblijvend en zonder afspraak bezichtigen!

Op zaterdag 7 april 2018 tussen 11 uur en 15 uur vindt de NVM Open Huizen Dag weer plaats. U kunt veel huizen vrijblijvend en zonder afspraak bezichtigen. Een mooie kans om u breed te oriënteren op de woningmarkt.

Een korte impressie van de deelnemende woningen in Tiel, de Betuwe en het Land van Maas en Waal:

NET IN VERKOOP

Hogestraat 15 in Zoelen: Rust, ruimte en een prachtig uitzicht!

Bent u op zoek naar een leuke 2- onder- 1- kapwoning met eigen oprit, schuur en grote tuin met vrij uitzicht, dan is dit misschien wel uw droomhuis!
Deze 2- onder- 1- kapwoning heeft een perceeloppervlakte van maar liefst 620 m² en is gelegen in een rustige straat, aan de rand van Zoelen. Wat deze woning bijzonder maakt is de grote diepe achtertuin gelegen op het zuid – westen met een prachtig en vrij uitzicht. Bij de woning is een grote schuur aanwezig en een voormalige garage. De garage is nu deels in gebruik als berging en overkapping.
Vanwege de grote schuur en garage is deze woning ideaal geschikt voor een zzp-er en/of hobbyist.

 

vraagprijs: € 265.000,- kosten koper
3 slaapkamers
86 m² woonoppervlakte

MEER INFORMATIE

 

VOOR STARTERS OF JONGE GEZINNEN

Grotebrugse Grintweg 132 in Tiel: Karaktervol!

Een karaktervolle en verrassend ruime hoekwoning aan de Grotebrugse Grintweg in Tiel. Karaktervol omdat deze woning rond 1903 gebouwd is en nog allerlei mooie authentieke details heeft. Denk aan mooie hoge plafonds en de balkenconstructie van de kap die zichtbaar is. Verrassend ruim doordat de woning ooit gebouwd is als woning met winkel. Nu wordt de woning alleen gebruikt als woonhuis waardoor er verrassend veel binnenruimte is.

 

vraagprijs: € 225.000,- kosten koper
3 slaapkamers
120 m² woonoppervlakte

MEER INFORMATIE

 

Ganzenhof 39 in Ophemert: Uitgebouwd

Op zoek naar een tussenwoning met net een beetje meer? Kom dan kijken aan de Ganzenhof 39 te Ophemert!

Gelegen in een rustige woonwijk, bevindt zich deze uitgebouwde tussenwoning met grote berging. Deze woning beschikt over een royale living met eiken houten vloerdelen, complete keuken, 3 slaapkamers, een nette badkamer, een zonnige tuin en een vrijstaande stenen berging (9 m²).

 

vraagprijs: € 189.500,- kosten koper
3 slaapkamers
90 m² woonoppervlakte

MEER INFORMATIE

 

 

WONEN EN WERKEN COMBINEREN?

Ranonkel 24 in Tiel: Vrijstaande Allure!

Deze royale, geschakelde vrijstaande woning is uitstekend geschikt voor een kantoor aan huis of hobby. De woning heeft een nieuwe moderne keuken, een moderne badkamer met jacuzzi en een onderhoudsarme onder architectuur aangelegde tuin met vijver. Samengesteld gezin? Geen probleem met 5 ruime slaapkamers en een werk-/speel kamer!

 

vraagprijs: € 375.000,-
5 slaapkamers
200 m² woonoppervlakte

MEER INFORMATIE

 

 

Lange Hofstedestraat 6 in Buren: Bedrijfsruimte aan huis

Op het bedrijventerrein gelegen fraaie vrijstaande woning met grote bedrijfsruimte, grote carport en veel eigen grond. De woning is omstreeks 1999 nagenoeg geheel vernieuwd. Het bedrijfspand op het achterterrein is aan vernieuwing toe. Buren is bekend als Oranjestad, en kent een goede bereikbaarheid dankzij de ligging direct aan de N834, die Tiel, Buren en Culemborg met elkaar verbindt.

 

vraagprijs: € 425.000,- kosten koper
4 slaapkamers
176 m² woonoppervlakte

MEER INFORMATIE

 

 

Wonen met allure!

Grotebrugse Grintweg 112 in Tiel: Klassiek!

Op zoek naar een prachtige en ruime jaren ’20 woning? Parkeren op eigen terrein? Kijk niet verder en bezoek dit fraaie en royale herenhuis! Als u door de straat rijdt valt deze woning gelijk op; de fraaie gevel, erker aan de voorzijde en de nieuw gevoegde gevel; ze springen er gelijk uit! Ook de voordeur met de glas-in-lood ramen beantwoorden aan dat jaren ’20 gevoel!

 

vraagprijs: € 359.000,- kosten koper
4 slaapkamers
127 m² woonoppervlakte

MEER INFORMATIE

 

 

Sint Agnietenstraat 13 in Tiel: Rijksmonumentaal herenhuis

Op zeer centrale en toch rustige locatie midden in de oude Tielse binnenstad gelegen zeer royaal rijksmonumentaal herenhuis (275 m²/1000 m³). Dit pand uit 1794 op ruim 300 m² grond is fraai op enige afstand van de openbare weg gelegen, waardoor de voortuin volop recreatiemogelijkheden biedt. De woning is in de afgelopen vier jaar nagenoeg geheel gerestaureerd en aangepast en is daardoor gebruiksklaar, als woning of woon-/werkruimte.

 

vraagprijs: € 599.000,- kosten koper
4 slaapkamers
275 m² woonoppervlakte

MEER INFORMATIE

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aangesloten bij