Het team van Rozenhage Makelaardij

Enthousiast, realistisch & ervaren!

Graag stellen wij u voor aan ons enthousiaste en gedreven team. De experts van Rozenhage Makelaardij in Tiel hebben hart voor de zaak en kennen de regio als geen ander. Wij weten dus precies waar we over praten!

Wij houden u op de hoogte van de stand van zaken, adviseren en denken mee. We zijn daarin open en eerlijk. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo nemen we u graag alle zorgen uit handen.

Jan Pieter van Woerekom

NVM register makelaar & taxateur RM RT

Elke dag huisvestingswensen vervullen, elke dag volop afwisseling en elke dag verder bouwen aan relaties met klanten, dat maakt de makelaardij zo mooi. Of het nu gaat om het vinden van een nieuw bedrijfspand, het beheren van beleggingen of het taxeren van vastgoed. Het zijn allemaal interessante vraagstukken waarbij iedereen andere wensen en verwachtingen heeft. En dat is waar het om draait bij Rozenhage Makelaardij, de mensen!

Jan Pieter van Woerekom is NVM register makelaar & taxateur met ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij. Jan Pieter is eigenaar van Rozenhage Makelaardij en richt zich met name op bedrijfshuisvesting en taxaties.

Ronald de Fijter

NVM register makelaar & taxateur RM RT

Makelen is het mooiste vak ter wereld omdat je elke dag dromen mag waarmaken! Dromen van een kleiner of juist een groter huis, meer in de drukte of juist landelijk, noem maar op. Iedereen heeft zijn eigen dromen en wensen. Bij Rozenhage Makelaardij helpen we graag bij het waarmaken van deze woonwensen!

Ronald is NVM register makelaar & taxateur met ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij. U komt Ronald vooral tegen in de woningmakelaardij en bij taxaties van woningen.

Anita Rasing

NVM kandidaat makelaar & taxateur

Als dochter van een aannemer heeft Anita al van jongs af aan een passie voor gebouwen en de staat ervan.

Anita is NVM kandidaat makelaar & taxateur. Ze zorgt samen met onze taxateurs voor de uitwerking van taxatierapporten van bedrijfsobjecten.

Miranda Spies

NVM kandidaat makelaar & taxateur

Het leuke contact met mensen, snel schakelen en creatief meedenken, dat maakt de makelaardij zo bijzonder voor Miranda.

Van bedrijfspand tot villa, van huurwoning tot antikraak, al ruim 8 jaar helpt Miranda met veel plezier en passie mensen aan een nieuwe woning.

Miranda is NVM kandidaat makelaar & taxateur. U komt Miranda overal tegen, in de woningmakelaardij, in bedrijfshuisvesting en ook bij taxaties of aan de telefoon.

Kitty Bronk

NVM assistent makelaar

In de makelaardij is geen dag hetzelfde, dat maakt het zo interessant voor Kitty.

Kitty is NVM assistent makelaar in de binnendienst en al sinds 1999 werkzaam bij Rozenhage Makelaardij. Ze ondersteunt onze bedrijfsmakelaars en is het eerste aanspreekpunt voor huurwoningen.

Linda Brekelmans

NVM assistent makelaar

Al van kleins af aan heeft Linda een grote belangstelling voor alles wat met wonen te maken heeft. Linda voelt zich dan ook als een vis in het water bij Rozenhage Makelaardij.

Linda werkt als NVM assistent makelaar in onze binnendienst. Ze is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over woningmakelaardij en ondersteunt onze woningmakelaars.

Natasha Lageweg

NVM assistent makelaar i.o.

De uitdaging om van elke klant een tevreden klant te maken en op elke vraag een antwoord te vinden, daar gaat Natasha voor! Dat maakt de makelaardij zo mooi.

Natasha werkt als NVM assistent makelaar in opleiding in onze binnendienst. Ze is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over bedrijfsmakelaardij en ondersteunt onze bedrijfsmakelaars.

Auke Hamers

marketing & communicatie medewerker

Met een frisse blik kijkt Auke naar de makelaardij. Ze neemt hiervoor een schat aan ervaring in marketing en marktonderzoek uit het supermarktkanaal mee.

Auke is als marketing- en communicatiemedewerker verantwoordelijk voor de huisstijl, het communicatie- en (online) marketingbeleid en de PR-activiteiten van Rozenhage Makelaardij.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

02 januari 2019

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij