Onze medewerkers

Rozenhage Makelaardij

Jan Pieter van Woerekom
Jan Pieter van Woerekom
NVM register makelaar & taxateur RM RT
Elke dag huisvestingswensen vervullen, elke dag volop afwisseling en elke dag verder bouwen aan relaties met klanten, dat maakt de makelaardij zo mooi. Of het nu gaat om het vinden van een nieuw bedrijfspand, het beheren van beleggingen of taxeren vastgoed, noem maar op. Iedereen heeft zijn eigen dromen en wensen. En dat is waar het om draait bij Rozenhage Makelaardij, de mensen!

Jan Pieter van Woerekom is NVM register-makelaar & taxateur met bijna 25 jaar ervaring in de makelaardij en verantwoordelijk voor bedrijfshuisvesting en taxaties.
Ronald de Fijter
Ronald de Fijter
NVM register makelaar & taxateur RM RT
Makelen is het mooiste vak ter wereld omdat je elke dag dromen mag waarmaken! Dromen van een kleiner of juist een groter huis, meer in de drukte of juist landelijk, noem maar op. Iedereen heeft zijn eigen dromen en wensen. En dat is waar het om draait bij Rozenhage Makelaardij, de mensen!

Ronald is NVM register-makelaar & taxateur met bijna 20 jaar ervaring in de makelaardij en verantwoordelijk voor de woningmakelaardij en taxaties.
Anita Rasing
Anita Rasing
NVM kandidaat makelaar & taxateur
Als dochter van een aannemer heeft Anita al van jongs af aan al een passie voor gebouwen en de staat ervan.

Anita is NVM kandidaat-register makelaar & taxateur en zorgt voor de uitwerking van taxatierapporten samen met onze register-makelaar & taxateurs.
Miranda Spies
Miranda Spies
NVM kandidaat makelaar & taxateur
Het leuke contact met mensen, snel schakelen en creatief meedenken dat maakt de makelaardij zo bijzonder voor Miranda.

Van bedrijfspand tot villa, van huurwoning tot antikraak, al ruim 8 jaar helpt Miranda met veel plezier en passie mensen aan een nieuwe woning of verblijf.

Miranda is kandidaat makelaar & taxateur en treft u in de binnen- en buitendienst.
Kitty Bronk
Kitty Bronk
NVM assistent register makelaar - binnendienst
Dat in de makelaardij geen dag hetzelfde is, dat maakt het zo interessant voor Kitty.

Kitty is NVM assistent makelaar in de binnendienst en al ruim 15 jaar werkzaam bij Rozenhage Makelaardij. Zij is het 1e aanspreekpunt voor bedrijfshuisvesting en ondersteunt onze makelaars.
Linda Brekelmans
Linda Brekelmans
NVM assistent register makelaar - binnendienst
Met van kleins af aan altijd al een grote belangstelling voor alles wat met wonen te maken heeft, voelt Linda zich als een vis in het water bij Rozenhage Makelaardij.

Linda werkt als NVM assistent makelaar in de binnendienst en is het 1e aanspreekpunt voor de woningmakelaardij en ondersteunt onze makelaars.
Auke Hamers
Auke Hamers
marketing- & communicatiemedewerker
Met een frisse blik kijkt Auke naar de makelaardij, wel neemt ze hiervoor een jarenlange ervaring in marketing en marktonderzoek binnen het supermarktkanaal mee naar Rozenhage Makelaardij.

Auke is als marketing- en communicatie medewerker verantwoordelijk voor de huisstijl, het communicatie- en (online)marketing beleid en de PR activiteiten van Rozenhage Makelaardij.