ROZENHAGE MAKELAARDIJ: UW HUISVESTINGSWENS CENTRAAL!

 
 

 

Het waarmaken van woonwensen of eigenlijk huisvestingswensen, daar houden we ons elke dag mee bezig bij Rozenhage Makelaars & Taxateurs.

Verkopen of aankopen? Huren of verhuren? Een taxatie? Vastgoedadvies? Een woning of een bedrijfspand?

Ons team van enthousiaste en ervaren medewerkers staat graag voor u klaar om uw wensen te realiseren.

Ons doel: u als tevreden klant!

 

 

Waarom Rozenhage Makelaardij?

  • Rozenhage Makelaardij is met bijna 45 jaar ervaring een begrip in Tiel, de Betuwe en het land van Maas en Waal binnen woningmakelaardij, bedrijfsmatig vastgoed als taxaties.

  • Ons kantoor is aangesloten bij de NVM waardoor u profiteert van een netwerk van ruim 3.600 NVM makelaars en het enorme bereik van Funda en Funda in Business.

  • Onze makelaars en taxateurs voldoen aan de kwaliteitseisen van vastgoedinstanties, hypotheekverstrekkers, banken en overheidsinstanties. Ook worden ze voortdurend bijgeschoold om te blijven voldoen aan de laatste kwaliteitseisen.

  • De makelaars van Rozenhage Makelaardij staan ingeschreven bij VastgoedCert. VastgoedCert is een stichting die zorgt voor de certificatie en registratie van makelaars op basis van hun vakbekwaamheid. Hiermee wordt de kwaliteit en de vakbekwaamheid van makelaars gewaarborgd en waar mogelijk verbeterd.

  • De taxateurs van Rozenhage Makelaardij staan ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Het NRVT bewaakt , waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register Taxateurs.

 

Bent u op zoek naar een makelaar of taxateur die uw wensen centraal stelt?
Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen,
neem dan vrijblijvend contact met ons op!


 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen