Taxatierapport nodig?

Snel, gecertificeerd & betrouwbaar

De objectieve waarde van een bedrijfspand is van veel factoren afhankelijk en is essentieel bij het nemen van strategische beslissingen. Het kan het verschil maken tussen verbouwen, verkopen of kopen. De waarde is ook van groot belang bij fusies, verzekeringen of de jaarrekening. En natuurlijk heeft u een taxatierapport van een bedrijfspand nodig bij de (her)financiering van uw bedrijfspand.

JA, BEL MIJ VOOR EEN OFFERTE

Deskundig & gecertificeerd

Een bedrijfspand taxeren is een complexe aangelegenheid. De taxateurs van Rozenhage Makelaardij voldoen aan alle kwaliteiteisen van vastgoedinstanties en financiële instellingen. Ook zijn ze op de hoogte van nationale en internationale richtlijnen en regels. Onze taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en Vastgoedcert. Onze taxatierapporten voldoen aan de kwaliteitseisen van het TMI (Taxatie Management Instituut).

Wij vinden het dan ook heel belangrijk om onze kennis up to date te houden. Iedereen volgt regelmatig bijscholingen. Dankzij de kennis en de jarenlange ervaring van onze taxateurs is Rozenhage Makelaardij al sinds 1974 een uitstekende partner voor taxaties van bedrijfspanden.

Snel & flexibel

Wij voeren de taxatie van een bedrijfspand zo snel mogelijk na ontvangst van de opdracht uit. Uiteraard zijn spoedtaxaties ook mogelijk. Vooraf maken wij duidelijke afspraken over het doel van de taxatie, het gewenste soort taxatierapport, het moment van de taxatie en het moment van de oplevering van het rapport.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het maken van taxatierapport van een bedrijfspand? Een bedrijfsmakelaar die uw bedrijfspand nauwkeurig op waarde schat en het verhaal kundig weet te onderbouwen? Neem dan contact op met de gecertificeerde bedrijfstaxateurs van Rozenhage Makelaardij.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over een taxatierapport.

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

21 november 2018

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aanbod bedrijfsobjecten

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij