Taxatierapport nodig?

Snel, gecertificeerd & betrouwbaar

Voor veel mensen is het een noodzakelijk kwaad: het laten taxeren van een woning of bedrijfspand. Maar een taxatierapport is wel degelijk een belangrijke stap!

De taxateurs van Rozenhage Makelaardij in Tiel voldoen aan alle kwaliteitseisen van vastgoedinstanties en financiële instellingen. Ze kennen de markt in Tiel en verre omstreken en houden zich dagelijks bezig met de waarde van woningen en bedrijfspanden (en dat al sinds 1974!). Onze taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en Vastgoedcert. We maken taxatierapporten die zijn gevalideerd door het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) of het TMI (Taxatie Management Instituut). En wij vinden het dan ook heel belangrijk om onze kennis up to date te houden en iedereen volgt regelmatig bijscholingen.

Wilt u een woning of bedrijfspand laten taxeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Klik hier voor meer informatie voor een taxatie woning in Tiel en omgeving  Klik hier voor meer informatie voor een taxatie bedrijfspand in Tiel en omgeving

 

Ja, ik ontvang graag meer informatie over een taxatierapport

  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

21 november 2018

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij