• makelaars sinds 1974
  • enthousiast & gedreven
  • transparant & realistisch
  • gecertificeerd NVM kantoor

Het team van Rozenhage Makelaardij

Enthousiast, realistisch & ervaren!

Graag stellen wij u voor aan ons enthousiaste en gedreven team. De experts van Rozenhage Makelaardij in Tiel hebben hart voor de zaak en kennen de regio als geen ander. Wij weten dus precies waar we over praten!

Wij houden u op de hoogte van de stand van zaken, adviseren en denken mee. We zijn daarin open en eerlijk. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Zo nemen we u graag alle zorgen uit handen.

Jan Pieter van Woerekom

NVM register makelaar & taxateur RM RT

Elke dag huisvestingswensen vervullen, elke dag volop afwisseling en elke dag verder bouwen aan relaties met klanten, dat maakt de makelaardij zo mooi. Of het nu gaat om het vinden van een nieuw bedrijfspand, het beheren van beleggingen of het taxeren van vastgoed. Het zijn allemaal interessante vraagstukken waarbij iedereen andere wensen en verwachtingen heeft. En dat is waar het om draait bij Rozenhage Makelaardij, de mensen!

Jan Pieter van Woerekom is NVM register makelaar & taxateur met ruim 25 jaar ervaring in de makelaardij. Jan Pieter is eigenaar van Rozenhage Makelaardij en richt zich met name op bedrijfshuisvesting en taxaties.

Ronald de Fijter

NVM register makelaar & taxateur RM RT

Makelen is het mooiste vak ter wereld omdat je elke dag dromen mag waarmaken! Dromen van een kleiner of juist een groter huis, meer in de drukte of juist landelijk, noem maar op. Iedereen heeft zijn eigen dromen en wensen. Bij Rozenhage Makelaardij helpen we graag bij het waarmaken van deze woonwensen!

Ronald is NVM register makelaar & taxateur met ruim 20 jaar ervaring in de makelaardij. U komt Ronald vooral tegen in de woningmakelaardij en bij taxaties van woningen.

Anita Rasing

NVM kandidaat makelaar & taxateur

Als dochter van een aannemer heeft Anita al van jongs af aan een passie voor gebouwen en de staat ervan.

Anita is NVM kandidaat makelaar & taxateur. Ze zorgt samen met onze taxateurs voor de uitwerking van taxatierapporten van bedrijfsobjecten.

Miranda Spies

NVM kandidaat makelaar & taxateur

Het leuke contact met mensen, snel schakelen en creatief meedenken, dat maakt de makelaardij zo bijzonder voor Miranda.

Van bedrijfspand tot villa, van huurwoning tot antikraak, al ruim 8 jaar helpt Miranda met veel plezier en passie mensen aan een nieuwe woning.

Miranda is NVM kandidaat makelaar & taxateur. U komt Miranda overal tegen, in de woningmakelaardij, in bedrijfshuisvesting en ook bij taxaties of aan de telefoon.

Kitty Bronk

NVM assistent makelaar

In de makelaardij is geen dag hetzelfde, dat maakt het zo interessant voor Kitty.

Kitty is NVM assistent makelaar in de binnendienst en al sinds 1999 werkzaam bij Rozenhage Makelaardij. Ze is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over bedrijfshuisvesting en ondersteunt onze makelaars in de bedrijfsmakelaardij.

Linda Brekelmans

NVM assistent makelaar

Al van kleins af aan heeft Linda een grote belangstelling voor alles wat met wonen te maken heeft. Linda voelt zich dan ook als een vis in het water bij Rozenhage Makelaardij.

Linda werkt als NVM assistent makelaar in onze binnendienst. Ze is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen over woningmakelaardij en ondersteunt onze makelaars in de woningmakelaardij.

Auke Hamers

marketing & communicatie medewerker

Met een frisse blik kijkt Auke naar de makelaardij. Ze neemt hiervoor een schat aan ervaring in marketing en marktonderzoek uit het supermarktkanaal mee.

Auke is als marketing- en communicatiemedewerker verantwoordelijk voor de huisstijl, het communicatie- en (online) marketingbeleid en de PR-activiteiten van Rozenhage Makelaardij.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Heren van Drie in Tiel

30 januari 2018

Heren van Drie is een bijzonder project: 3 fraaie herenhuizen met klassieke architectuur, op zeer ruime kavels, op een top locatie in Tiel.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij