• makelaars sinds 1974
  • enthousiast & gedreven
  • transparant & realistisch
  • gecertificeerd NVM kantoor

Een woning huren?

Vrije sector (vanaf 750 euro) & minimaal 1,5 jaar

Rozenhage Makelaardij heeft regelmatig woningen te huur met een huurprijs vanaf 750 euro per maand. Het zijn vaak luxe ééngezinswoningen of –appartementen in Tiel Passewaay en leuke appartementen in de binnenstad van Tiel.

Er gelden wel een aantal regels om te zorgen voor een prettige woonsfeer en niet te veel verloop.

Schrijf u in als woningzoekende!

Rozenhage Makelaardij is uw schakel tussen verhuurder en huurder. Wij treden op namens de verhuurder en zoeken de juiste huurder voor een woning. Nadat u het inschrijfformulier heeft ingevuld, kunnen we samen woningen gaan bezichtigen. Met dit inschrijfformulier garanderen we de kwaliteit van de huurders. Dit zorgt voor een prettige leefomgeving. We begeleiden u bij het bezichtigen en brengen samen met u de staat van de woning in kaart.

Bent u enthousiast en wilt u de woning huren? Dan begeleiden we u bij administratieve zaken, het contact met de huurder (die een definitieve stem heeft) en het controleren van de overeenkomsten. Rest ons uiteindelijk niets anders dan u te feliciteren met uw nieuwe huurwoning!

inschrijfformulier huurwoning Rozenhage Makelaardij

Let op:

  • Bij veel woningen wordt, gezien de hoogte van de huurprijs per maand (minimaal € 750,-), een minimale inkomenseis gehanteerd. Het bruto inkomen moet minimaal 4,5 keer de huurprijs per maand bedragen.
  • Werkloosheidsuitkeringen en/of arbeidsongeschiktheidsuitkeringen worden niet meegerekend bij de bepaling van het inkomen.
  • Bij veel woningen geldt een minimale huurperiode van 1,5 jaar.
  • Alle eisen zijn onder voorbehoud van gunning door de verhuurder.

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Heren van Drie in Tiel

30 januari 2018

Heren van Drie is een bijzonder project: 3 fraaie herenhuizen met klassieke architectuur, op zeer ruime kavels, op een top locatie in Tiel.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij