ONZE DIENSTEN

Op zoek naar een woningmakelaar in Tiel en omgeving?

De verkoop of koop van een woning is altijd een groot avontuur. Of u nu voor het eerst een woning koopt of toe bent aan de volgende stap. Wie een woning wil kopen of verkopen, heeft allerlei vragen, ideeën en wensen. Het is als een weg met hobbels die genomen moeten worden. U zoekt een woningmakelaar in Tiel of omgeving die u kan begeleiden in dat proces.

Rozenhage is zo’n makelaar. Wij kennen de sluipweggetjes, omleidingen en obstakels. We luisteren naar uw verhaal en dan pas gaan we handelen. Wel zo logisch, toch? Uw wensen staan te allen tijde centraal. Samen met u zorgen we ervoor dat u deze weg probleemloos aflegt.

BEKIJK WONINGAANBOD

Alle tijd en aandacht voor u!

We begrijpen dat de verkoop of aankoop van een woning bijzonder en belangrijk voor u is. Een proces waar veel bij komt kijken. We leggen elke stap in dat proces duidelijk uit. Onze betrokken makelaars nemen daar de tijd voor. Ook geven onze professionals u de tijd. De tijd om je thuis te voelen in een woning. Zo realiseren wij het beste resultaat: voor verkopers én kopers.

Transparant & realistisch

Als koper of verkoper van een woning is het prettig om te weten waar u aan toe bent. Dan is het goed om te weten dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. We zijn heel transparant en realistisch in onze communicatie. Iedere stap maken we inzichtelijk. Door u altijd op de hoogte te houden, weet u op ieder moment hoe de zaken ervoor staan.

Ervaren & gecertificeerd

Uiteraard zijn wij volledig gecertificeerd conform de laatste eisen van vastgoedinstanties en financiële instellingen. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs). Hierdoor profiteert u van een netwerk van ruim 4.000 makelaars en het enorme bereik van Funda. Onze makelaars en taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT (Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs), Vastgoedcert en het TMI (Taxatie Management Instituut). Wij vinden het dan ook heel belangrijk om onze kennis up to date te houden en iedereen volgt regelmatig bijscholingen.

Gaan wij voor u aan de slag?

Neem contact op met Rozenhage Makelaardij, de woningmakelaar in Tiel en omstreken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of lees hieronder verder wat wij voor u kunnen betekenen.

JA, BEL MIJ VOOR EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Wat is uw woning waard?

U heeft verkoopplannen of u wilt weten wat de (over)waarde van uw woning is?

Onze makelaars komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of lees verder over onze aanpak.

JA, VERTEL MIJ DE WAARDE VAN MIJN WONING MEER INFORMATIE

Uw woning verkopen?

Als u uw woning wilt verkopen, dan wilt u graag dat het verkoopproces zo vlot en soepel mogelijk verloopt en dat u een mooi bedrag ontvangt voor uw woning. Om dit te bereiken, ondersteunen en adviseren wij u bij elke stap in het verkoopproces. Ontzorgen noemen we dat.

Wilt u weten hoe? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of lees verder over onze werkwijze.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK MEER INFORMATIE

Een woning kopen?

Het kopen van een woning is één van de grootste en meest complexe (financiële) beslissingen in uw leven. U wilt het liefst zonder zorgen een woning kopen en wij begeleiden u daar graag bij.

Wilt u weten hoe? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of lees verder over onze werkwijze.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK  MEER INFORMATIE

Een taxatierapport nodig?

Voor veel mensen is het een noodzakelijk kwaad: het laten taxeren van de woning. Maar het is wel degelijk een belangrijke stap!

De taxateurs van Rozenhage Makelaardij voldoen aan alle kwaliteitseisen van vastgoedinstanties en financiële instellingen. Ook voor een NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) taxatierapport bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u een taxatierapport nodig? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor het maken van een offerte. Of lees verder over onze werkwijze.

JA, BEL MIJ VOOR EEN OFFERTE MEER INFORMATIE

Een woning huren?

Rozenhage Makelaardij heeft regelmatig woningen te huur met een huurprijs vanaf 750 euro per maand. Het gaat meestal om luxe ééngezinswoningen of appartementen in Tiel Passewaay of om leuke appartementen in de binnenstad van Tiel.

Wilt u een woning huren? Download dan ons inschrijfformulier of lees verder over onze werkwijze.

DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER MEER INFORMATIE

Een woning verhuren?

Er komt nogal wat kijken bij de verhuur van een woning. De huidige regelgeving rond huurwoningen is ingewikkeld en de regels veranderen snel. Een huurder vinden voor uw woning is één ding, de juiste huurder vinden is een ander verhaal. Daarvoor is een flinke portie (mensen)kennis en ervaring nodig. En laat dát nou onze kracht zijn!

Wilt u een woning verhuren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Of lees verder over onze werkwijze.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wilt u een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen 0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Te koop: scheepswerf in Dodewaard

21 november 2018

Een uniek pand in de verkoop bij Rozenhage Makelaardij: een scheepswerf in Dodewaard. Een werf aan de oevers van rivier De Waal met alle benodigde faciliteiten voor de nieuwbouw, het onderhoud en de restauratie van binnenvaartschepen.

Lees meer Nieuwsoverzicht

Woningaanbod

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij