WONING TAXEREN

 

U wilt een woning laten taxeren? 


Er zijn veel situaties waarin u een taxatierapport van een woning nodig heeft. Bij taxaties draait veel om regels en afspraken.

Onze taxateurs kennen deze regels en voldoen aan alle kwaliteitseisen van banken en hypotheekverstrekkers.

 

Ze worden voortdurend bijgeschoold en hebben veel kennis en ervaring met taxeren in Tiel en omstreken. 
 

Wilt u een woning laten taxeren, neem dan contact met ons op voor een meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 


Wat is belangrijk bij de taxatie van een woning?

  • Er zijn allerlei situaties waarin een taxatierapport van een woning noodzakelijk is. In veel gevallen is dit op verzoek van een bank of hypotheekadviseur.
  • Banken en hypotheekverstrekkers hanteren zeer strikte regels en accepteren niet zomaar elk taxatierapport. Onze taxateurs zijn goed op de hoogte van deze regels.
  • Bij woningtaxaties is vaak een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig. Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) keurt rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Dit zorgt voor heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties. alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, mogen zich bij het NWWI aanmelden.
  • De taxateurs van Rozenhage Makelaardij voldoen aan deze eisen. Zij zijn aangesloten bij het NWWI en bij het NRVT (Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs). 
 
  • De waarde van een woning is van veel factoren afhankelijk, de grootte en staat van onderhoud van de woning, de ligging en omgeving van de woning en ook de toekomstige plannen in de buurt van de woning.
  • De taxateurs van Rozenhage Makelaardij houden zich dagelijks met prijzen van woningen bezig en houden rekening met alle relevante factoren. Zij weten dus precies wat uw woning waard is.
 
  • Wij taxeren in de Betuwe en het land land van Maas en Waal. Dus voor taxaties in onder andere Tiel, Geldermalsen, Culemborg, Wadenooijen, Zoelen, Buren, Kerk-Avezaath, Kapel-Avezaath, Maurik, Lienden, Ophemert, Ommeren, Ingen, Echteld, Dreumel, Wamel, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen en IJzendoorn bent u bij Rozenhage Makelaardij aan het juiste adres.
 
                           


 
"Makelen is het
mooiste vak ter
wereld omdat je elke
dag dromen mag waarmaken."

Ronald de Fijter
NVM makelaar/taxateur
06 - 218 37 154
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen