WONING VERHUREN

 

U wilt een woning verhuren?

 
Er zijn allerlei redenen waarom u uw woning (tijdelijk) wilt verhuren.

Hier komt nogal wat bij kijken want de huidige regelgeving rond huurwoningen is ingewikkeld en de regels veranderen snel.

Als NVM makelaar zijn wij volledig op de hoogte van de regelgeving. Wij weten precies met welke zaken we rekening moeten houden bij de verhuur van een woning zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
Hoe helpt Rozenhage Makelaardij u bij de verhuur van uw woning?

 
  • Door het maken van een duidelijke en krachtige omschrijving van de woning en het bepalen van de huurprijs van de woning. Hiermee kan uw woning met alle benodigde informatie op een mooie positie op Funda geplaatst worden.
  • Door het vinden van een betrouwbare huurder. Elke potentiële huurder wordt bij Rozenhage Makelaardij vooraf gescreend op identiteit en kredietwaardigheid door het invullen van een inschrijfformulier. Wanneer aan alle eisen wordt voldaan zullen wij de bezichtiging begeleiden. Deze bezichtigingen zijn voor onze makelaar een mooie gelegenheid om te achterhalen waarom een huurder geïnteresseerd is in uw woning. 
  • Door het opstellen en laten ondertekenen van het huurcontract. Uiteraard pas wanneer u heeft besloten met de voorgestelde huurder in zee te gaan.
  • Ook kunnen wij aanwezig zijn bij de eindinspectie en de sleuteloverdracht.
 

Overweegt u uw woning of appartement in Passewaay, Tiel, Rivierenland of het land van Maas en Waal te gaan verhuren?

Neem dan
contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


 
                              


 
"Makelen is het
mooiste vak ter
wereld omdat je elke
dag dromen mag waarmaken."

Ronald de Fijter
NVM makelaar/taxateur
06 - 218 37 154
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen